Klantinformatie

Klantinformatie

Kwaliteit
Detegelhandel.nl levert alleen maar producten van A-merken. Hiermee streven wij naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Zo bestellen wij alleen de hoogste kwaliteit bij onze leverancier (de 1e keus), zo krijgt u het beste van het beste. Twijfelt u aan de tegel waarin u geintresseerd bent of het gebruik daarvan (bijvoorbeeld buitengebruik) neem dan contact met ons op.

Ervaring
Bij Detegelhandel.nl beschikken wij over jaren ervaring, en deze delen wij graag met u. Zo moet u bij tegels altijd rekening houden met een aantal aspecten. Twee voorbeelden hiervan zijn de tinten en calibers. Elk partij tegels krijgt een unniek tintnummer, bij verwerking moet altijd hetzelfde tintnummer worden gebruikt. omdat de tint ligt kan verschillen bij verschillende tintnummers. Ditzelfde geldt voor calibers, hierbij gaat het alleen om de maatvoering inplaats van de kleur. Ook deze moeten exact hetzelfde zijn. Let hier ook op als u tegels nog een keer besteld en in de zelfde ruimte wilt gebruiken. Bij overige vragen over elke fase van uw project kunt u met ons contact opnemen.

Aandachtspunten
Waar moet u nu opletten bij het kopen van tegels. Bij het uitkiezen van uw tegel kunt u rekening houden met het formaat en het verbruik. Zorg ervoor dat de door u gekozen tegel mooi past bij de afmetingen van uw project. Teken dit bijvoorbeeld eerst even uit en houdt rekening met 10% snijverlies. Daarnaast moet u zorgen dat u op de hoogte bent over het verwerken van de tegels. U kunt hier informatie over vinden in ons 6 stappenplan en de productinformatie per artikel.

Als u heeft nagedacht over de verwerking en plaatsing hoeft u alleen nog maar uw bestelling na ontvangst te controleren op tint, caliber, defecten en bolling. De eerste twee zijn hierboven genoemd, controleer deze goed. In een partij tegels zijn 3% onvolmaaktheden toegestaan. En omdat u 10% moet rekenen aan snijverlies, kunt u die 3% gebruiken om te versnijden. Geen reden om daarvoor contact op te nemen. Is het percentage hoger dan dit neem dan contact met ons op. Bij de bolling/holling moet u op het volgende letten. Bol, hierbij is het midden van de tegel hoger dan de hoeken. Dit is geen reden tot maatregelen, tegels mogen namelijk 0.5% van de lengte bol staan. Is dit volgens u meer dan 0.5%, neem dan contact op. Bij holle tegels, waarbij het midden lager ligt ddan de hoekpunten, moet u direct contact opnemen. Daarom is het dus belangrijk om voor het tegelen uw bestelling te controleren.

Bij het verwerken moet u letten op het feit dat u tegels vanuit diverse dozen pakt. Ga dus niet doos voor doos gebruiken, maar maak gebruik van alle dozen. Dit zorgt voor het beste eindresultaat. Als u rekening houdt met deze aspecten, en u bent zelf op de hoogte over de verwerking, kan het eindresultaat niet meer mislukken.

Service
Zijn er dingen mis met uw bestelling of heeft uw klachten over de levering, meldt dit dan voor verwerking van uw artikelen. Klachten kunnen niet meer worden behandeld wanneer het product is verwerkt, dus neem bij twijfel contact met ons op. Wij streven naar zo`n hoog mogelijk klantenservice. En willen het beste resultaat voor onze klanten.

Garantie
Bij Detegelhandel.nl werken wij met de garantie die ook wij ontvangen van onze leverancier. Heeft u dus een garantie gerelateerde vraag kunt u contact opnemen en zullen wij dit overleggen met de fabrikant. Ook hier proberen wij het beste voor onze klanten te realiseren.

Zijn er gebreken op de site, of heeft u mischien klachten of verbeterpunten, meld het ons. Wij streven naar een hoge kwaliteit, service en soepele werkwijze. Uw mening en ervaring worden daarbij zeer gewaardeerd.