Leveringsinformatie

Leveringsinformatie

Bij Detegelhandel.nl kunt u op twee manieren uw bestelling ontvangen. U kunt het afhalen bij ons magazijn of u kunt het laten bezorgen. Detegelhandel.nl werkt samen met het gerenomeerde transportbedrijf Huisman Transport te druten. Met meer dan 80 jaar aan ervaring levert Huisman uw bestelling snel en netjes af.

Leveringstijden
De leveringstijden hangen af van uw keuze om uw bestelling te laten bezorgen of om deze af te halen. Afhalen kan op dit moment alleen nog op zaterdagen van 10:00 tot 12:00. Wilt u uw bestelling laten bezorgen, houdt dan rekening met 5 werkdagen na betaling van uw factuur. U ontvangt hier dan bericht over.

Leveringskosten
De leveringskosten worden automatisch voor uw berekend tijdens uw bestelling. Dit hangt namelijk af van het gewicht van uw bestelling. Let op, de factuur moet zijn voldaan, voordat wij uw bestelling versturen. Wilt u uw bestelling afhalen, dat kan ook, dit is natuurlijk gratis. Maar ook hierbij geldt wel dat de factuur moet zijn voldaan. U kunt hier namelijk niet betalen maar alleen afhalen.

Levering
Bij de levering of bij het afhalen moet u rekening houden met een aantal dingen. Onze transporteur levert uw bestelling af aan de straat. Berg deze bestelling droog op, anders is het mogelijk dat uw producten beschadigen. Hetzelfde geldt natuurlijk als u uw bestelling komt afhalen, maar houdt hierbij rekening met het gewicht van uw bestelling.
Als u vragen heeft over uw levering kunt u altijd contact met ons opnemen.