Over DeTegelhandel.nl

Over DeTegelhandel.nl

Detegelhandel.nl
Detegelhandel.nl is uitgegaan van de gedachten van onze klanten en proberen het u allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. U koopt op het moment dat u wilt, en dat gewoon vanuit huis of werkplek. Dankzij de optie om uw wensen te kunnen filteren, vindt u altijd de juiste tegel of product. Vanwege het feit dat het om een online webshop gaat, zonder winkel, kunnen wij u scherpen prijzen aanbieden.

Assortiment
Wij bieden een uitgebreid assortiment van wand en vloertegels, lijmen, voegsels, diverse bouwmaterialen en schoonmaakartikelen. Bij de Tegelhandel.nl kunt u via het 6 stappenplan een compleet pakket bestellen voor het betegelen en onderhouden van u project. U besteld gemakkelijk uw tegels en benodigdheden en betaald pas wanneer u de factuur ontvangt.

Toepassingen
Tegels hebben een luxe en hoogstaande uitstraling en hebben diverse toepassingen. Zo creër je gemakkelijk een stijlvolle badkamer, woonkamer, slaapkamer, hal, etc. Naast het gebruik van vloertegels op de vloer, zijn deze ook te verwerken op de wand, wat zorgt voor een nog uniekere uitstraling. Probeer eens een achterwand te betegelen met de vloertegel. Nog een voordeel van tegels is het gebruik van vloerverwarming, een heerlijk comfort. Overleg dit eerst goed met uw leverancier van de vloerverwarming.

De juiste tegel voor u
Wij hebben een zeer uitgebreide zoekfunctie op onze site, waarmee u gemakkelijk de juiste tegel vind. Staat er toch niet tussen wat u zoekt neem dan contact met ons op via telefoon of het contact formulier. Wij beschikken namelijk over nog meer merken en formaten.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0487 – 502275 (telefonisch bereikbaar van dinsdag – zaterdag: 09.00 – 17.00uur)
Faxnummer: 0487 – 502276
E-mailadres: info@detegelhandel.nl