Tegelkeuze

Tegelkeuze

De juiste tegelkeuze bepaald het succes van uw project. Detegelhandel.nl beschikt over de juiste tegels om te kiezen voor een klassieke look of juist een moderne styling. Zo creëren grote tegels een moderne en strakke uitstraling, en wat kleinere formaat tegels juist weer een wat drukkere en klassiekere look en feel. Speel ook eens met de plaatsing van uw tegels. Neem als voorbeeld het betegelen van de achterwand in uw toilet met dezelfde tegel als op de vloer. Of maak gebruik van mozaïk, waarmee u een hele wand kunt betegelen, of er voor kiest om de matjes op te delen en ze te gebruiken als sier strip. Wees creatief en kies de tegel(s) die het beste bij uw smaak passen.

Bij het uitkiezen van uw tegel kunt u ook rekening houden met het formaat en het verbruik. Zorg ervoor dat de door u gekozen tegel mooi past bij de afmetingen van uw project  (maak dit niet leidend). Teken dit bijvoorbeeld eerst even uit en houdt rekening met 10% snijverlies. Daarnaast moet u zorgen dat u op de hoogte bent over het verwerken van de tegels. U kunt hier informatie over vinden in overige 5 stappen van het stappenplan en de productinformatie per artikel.

Staat het merk of formaat wat u zoekt niet in onze webshop, neem dan contact met ons op. Wij kunnen nog meer merken en formaten leveren tegen scherpe prijzen.